Med. Phys. Mihai Suditu

Expert in fizica medicala

Specializare: Fizica Medicala

5/5

Am absolvit Facultatea de Fizica, Sectia de Fizica Medicala, din cadrul Universitatii din Bucuresti in 2008, iar in anul 2011 mi-am finalizat studiile de masterat in cadrul aceleiasi institutii de invatamant cu lucrarea de disertatie: „Brahiterapia HDR in tratamentul cancerului de col uterin”, conducator stiintific Lector Dr. Claudia Chilom.

O parte importanta a activitatii mele de formare si de pregatire profesionala a reprezentat-o continuarea studiilor postuniversitare in cadrul programului de studii doctorale organizat de Facultatea de Fizica – Sectia Fizica Medicala, Universitatea din Bucuresti, in perioada 2011 – 2017 cu teza de doctorat: „Implementarea si evaluarea Terapiei Arc Modulate Volumetric”, conducator stiintific Prof. Univ. Dr. Aurel Popescu.

In perioada 2008-2017, mi-am desfasurat activitatea in calitate de fizician medical si de expert in fizica medicala in cadrul unor unitati sanitare cu profil de radioterapie, publice si private.

In prezent, imi desfasor activitatea in cadrul companiei MedEuropa, unde coordonez activitatea Departamentului de Fizica Medicala.

Pe parcursul anilor in care mi-am desfasurat profesia de fizician medical, am participat la cursuri postuniversitare de scurta durata si la numeroase manifestari stiintifice din tara si din strainatate, cu lucrari stiintifice elaborate. Sunt coautor la sapte lucrari publicate sau prezentate la congrese si in reviste de specialitate.

SPECIALISTI CALIFICATI

DIAGNOSTIC SI TRATAMENT

ABORDARE INTERDISCIPLINARA

TEHNOLOGIE PENTRU VIATA

Acceleratoarele liniare Elekta Infinity utilizate in Centrul de Radioterapie Medeuropa realizeaza tratamente de inalta calitate si precizie, respectand cele doua deziderate de baza ale tratamentului prin iradiere: doza cat mai mare in volumul tumoral cu o protectie maxima a tesuturilor sanatoase.

Prioritatea noastra este oferirea de servicii de radioterapie de cea mai buna calitate: neinvazive pentru pacientii nostri si la cel mai inalt nivel de siguranta. Echipamentul tehnic modern este un element vital. Am pornit la drum cu doua aparate Elekta Infinity ingemanate, care ne ofera certitudine si continuitate in furnizarea actului medical. Acestea ne permit sa transferam pacientii de pe un echipament pe altul fara a fi necesare ajustari in planul de tratament. 

"Misiunea noastra este sa mentinem si sa redam sanatatea pacientilor nostri."

Echipa MedEuropa

Call Now Button