Adriana Ciocan

Fizician Medical

Specializare: Fizica Medicala

5/5

Am absolvit Facultatea de Fizica din cadrul Universitatii din Bucuresti si in anul 1998 am fost licentiata in fizica medicala.

In perioada 1998-2017, mi-am desfasurat activitatea atat in invatamant, cat si in cadrul departamentului de imagistica medicala dintr-o unitate sanitara privata.

In anul 2018, am urmat cursurile de pregatire specifice, atat in Romania, cat si in Anglia- Crawley, in urma carora am obtinut certificarea de a lucra pe acceleratoarele liniare Elekta.

In prezent, imi desfasor activitatea in cadrul Departamentului de Fizica Medicala din cadrul Centrului de Radioterapie MedEuropa Constanta.

SPECIALISTI CALIFICATI

DIAGNOSTIC SI TRATAMENT

ABORDARE INTERDISCIPLINARA

TEHNOLOGIE PENTRU VIATA

Acceleratoarele liniare Elekta Infinity utilizate in Centrul de Radioterapie Medeuropa realizeaza tratamente de inalta calitate si precizie, respectand cele doua deziderate de baza ale tratamentului prin iradiere: doza cat mai mare in volumul tumoral cu o protectie maxima a tesuturilor sanatoase.

Prioritatea noastra este oferirea de servicii de radioterapie de cea mai buna calitate: neinvazive pentru pacientii nostri si la cel mai inalt nivel de siguranta. Echipamentul tehnic modern este un element vital. Am pornit la drum cu doua aparate Elekta Infinity ingemanate, care ne ofera certitudine si continuitate in furnizarea actului medical. Acestea ne permit sa transferam pacientii de pe un echipament pe altul fara a fi necesare ajustari in planul de tratament. 

"Misiunea noastra este sa mentinem si sa redam sanatatea pacientilor nostri."

Echipa MedEuropa

Call Now Button