Oncologie Medicală

Play Video

Activitatea medicala se desfasoara in regim de spitalizare de zi si in regim ambulator.

  • consultatie oncologica
  • consultatie online (initiala si second opinion)
  • plan de tratament stabilit in comisia multidisciplinara (tumor board)
  • chimioterapie
  • radioterapie

 

Activitatea departamentului de Oncologie Medicala din Oradea este sub coordonarea Dr. Lorena Florea, medic primar Oncologie Medicala

Serviciile oferite sunt 100% gratuite, atat in regim ambulator, cat si online. 

0 +
Ani de MedEuropa
0 K
Servicii Medicale
0 +
Angajati

Servicii de radioterapie si oncologie Bucuresti

Tratament gratuit disponibil in cele mai bune conditii tehnice si cu personal experimentat in abordarea pacientului oncologic

Consultatie oncologie

Pacientul a efectuat analizele si investigatiile de specialitate si are un prediagnostic oncologic.
Aplica online

Tumor Board

Comisie multidisciplinara formata din specialisti de top angrenati in abordarea pacientului cu cancer.
Afla mai multe

Chimioterapie

Tratament care foloseste substante cu scopul de a distruge celulele canceroase din organism.
Programari

Cum beneficiezi de tratament gratuit in Departamentul de Oncologie Medicala MedEuropa Oradea

Inainte de a beneficia de tratament, pacientul are nevoie de un diagnostic de certitudine. Acesta este oferit in baza unui buletin histopatologic. Etapele prin care trece un pacient care are suspiciunea de cancer sunt urmatoarele:

  1. Prediagnostic oncologic. In acest moment, pacientul realizeaza o serie de investigatii si de analize menite sa ii ofere informatii cu privire la existenta bolii. Este o etapa care poate fi gestionata de o echipa formata din medicul de familie, medici specialisti si imagisti. Concluzia acestui demers indica sau nu necesitatea unui consult medical de specialitate in departamentul de Oncologie Medicala din centrul nostru. 
  2. Diagnostic oncologic de certitudine. Pacientul a efectuat deja analizele si investigatiile din perioada de suspiciune si solicita o consultatie de specialitate in centru (in departamentul de oncologie din Oradea sau din alt centru MedEuropa din proximitate) sau online, prin intermediul procedurii descrise in Consultatie online si second opinion in patologia oncologica.
  3. Plan de tratament. Fiecare caz necesita o dezbatere amanuntita in comisia multidisciplinara formata din specialisti in abordarea pacientului oncologic, din diferite domenii. Concluzia acestor dezbateri determina organizarea planului de tratament personalizat.
  4. Tratament. Conform celor mentionate pana la acest punct, tratamentul poate fi constituit din CHIMIOTERAPIE, RADIOTERAPIE si CHIRURGIE ONCOLOGICA. Centrul MedEuropa din Oradea ofera, prin specialisti de top si tehnologie de ultima generatie, acces la servicii medicale de chimioterapie si radioterapie. Pentru serviciile de chirurgie, clinica are relatii de stransa colaborare cu unitati medicale private si de stat. 
 
Fiecare pacient se poate adresa Centrului MedEuropa din Oradea in momentul in care a efectuat analizele si investigatiile imagistice descrise la punctul 1 si are indicatia de a consulta un medic specialist in Oncologie Medicala. 

TEHNOLOGIE PENTRU VIATA

Acceleratoarele liniare Elekta Infinity utilizate in Centrele de Radioterapie Medeuropa realizeaza tratamente de inalta calitate si precizie, respectand cele doua deziderate de baza ale tratamentului prin iradiere: doza cat mai mare in volumul tumoral cu o protectie maxima a tesuturilor sanatoase.

radioterapie gratuita oradea

Echipa Departamentului de Oncologie Oradea

Dr. Lorena Florea

Medic Primar - Sef Sectie

Dr. Andrei Dan Havasi

Medic Specialist

Dr. Silviu Corbu

Medic Primar

MedEuropa Oradea

Call Now Button