Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Protejarea sferei dumneavoastra private in timpul utilizarii site-ul nostru web (www.medeuropa.ro) reprezinta pentru noi un aspect extrem de important. De aceea, va informam in continuare in detaliu cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Responsabil pentru protectia datelor cu privire la aceasta pagina web este MEDEuropa SRL Str. Turnului nr.5, Brasov, jud. Brasov. La utilizarea si prelucrarea datelor cu caracter personal, MEDEuropa respecta cu strictete prevederile legale in vigoare privind protectia datelor. Dreptul de utilizare a datelor cu caracter personal si a datelor cu caracter anonim revine societatii MEDEuropa in limitele prevazute de lege, cu respectarea drepturilor persoanelor vizate descrise in continuare.

Prezenta declaratie privind protectia datelor se aplica doar pentru (www.medeuropa.ro) si pentru subdomeniile aferente, precum si pentru paginile ce prezinta campanii promotionale specific, insa nu si pentru pagini controlate sau operate de terti. Va rugam sa verificati declaratiile privind protectia datelor ale paginilor web controlate sau operate de terti, deoarece aceste pagini web nu se afla sub controlul nostru si MEDEuropa SRL nu isi asuma raspunderea pentru continutul acestora si masurile acestora privind protectia datelor.

1. Securitatea datelor
1.1 Pentru protectia datelor dumneavoastra, MEDEuropa SRL. a luat masuri tehnice si organizatorice pentru a proteja aceste date in special impotriva pierderii, manipularii sau accesului neautorizat. Masurile adoptate sunt verificate in mod regulat si sunt adaptate constant la stadiul tehnicii.  in cazul unei incalcari a protectiei datelor dumneavoastra cu caracter personal, care se estimeaza ca vor avea drept consecinta un risc major pentru drepturile si libertatile dumneavoastra, va vom notifica imediat, pe cât posibil intr-un interval de 72 de ore.
1.2 Va rugam sa retineti ca sunteti personal raspunzator pentru confidentialitatea si pastrarea in conditii de siguranta a datelor dumneavoastra de utilizator sau a parolelor dumneavoastra, care v-au fost predate sau comunicate.

2. Prelucrarea datelor minorilor
2.1 Va punem in vedere in mod expres ca toate prelucrarile de date cu caracter personal se refera exclusiv la persoane care au implinit vârsta de 16 ani. Utilizarea sistemelor si a instrumentelor, precum si a rezultatelor procesarii datelor utilizatorilor care nu au aceasta vârsta minima este interzisa fara acordul parintilor/tutorilor. in cazul in care are totusi loc o procesare a datelor cu caracter personal, vom sista procesarea acestor date odata cu luarea la cunostinta a acestui fapt.

3. Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal
3.1. Datele furnizate de dumneavoastra
Datele cu caracter personal sunt prelucrate de noi conform prevederilor legale in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal. in cazul in care corespondati cu noi sau completati un formular cu date pe pagina noastra web, va rugam sa aveti in vedere faptul ca datele mentionate de dumneavoastra pe formularul respectiv vor fi prelucrate in scopurile descrise in continuare.
3.2. Datele colectate de noi
Daca vizitati pagina noastra web, datele cu caracter personal sunt inregistrate automat cu ajutorul Cookie-urilor. Pentru mai multe informatii privind Cookie-urile utilizate pe pagina noastra web, consultati punctul 7.

4. Parteneri
MEDEuropa SRL nu efectueaza toate prelucrarile datelor cu caracter personal numai in regim propriu, ci beneficiaza de sprijin de la parteneri profesionali, cum ar fi “One Touch Advertising”, care actioneaza pe baza instructiunilor primite de la MEDEuropa SRL. pentru operatiuni tehnice legate de hosting-ul paginii si software-ul pe care se bazeaza aceasta .
In plus fata de aceasta, datele dumneavoastra sunt prelucrate cu ajutorul unor agentii de marketing, in scopurile mentionate in cele ce urmeaza.

Partenerii sunt atent selectati si se obliga sa asigure , prin masuri tehnice si organizatorice adecvate, prelucrarea datelor dumneavoastra conform prevederilor legale in vigoare privind protectia datelor si cu respectarea drepturilor dumneavoastra. Partenerilor le este interzis sa utilizeze datele cu caracter personal primite pentru scopuri proprii sau comerciale sau sa le transmita tertilor, cu exceptia cazului in care tertii actioneaza pentru atingerea scopurilor prelucrarii descrise prin prezenta, caz in care aceleasi conditii privind masurile tehnice si organizatorice se aplicaa si acestora.

5. Prelucrari ale datelor pentru care nu este necesar consimtamântul

Mai multe informatii referitoare la prelucrari de date pentru care nu este necesar consimtamântul gasiti in enumerarea urmatoare.

Formular de contact
• Formular de contact: La trimiterea formularului de contact respectiv, vor fi prelucrate datele dumneavoastra cu caracter personal din categoriile* (nume, prenume, adresa de mail si numar de telefon si textul solicitarii dumneavoastra) in conditiile prevazute in aceasta sectiune.
• Scop: Raspunsul la solicitarea dumneavoastra
• Temei: Interes legitim de a prelucra individual intrebarile dumneavoastra si de a putea raspunde credibil.
• Durata de stocare: [12 luni]
• Consecintele refuzului: in situatia in care nu furnizati aceste date, nu ne veti putea contacta si nu va vom putea furniza informatiile solicitate.

Pentru acest scop, datele vor fi transmise catre departamentul marketing al MEDEuropa SRL iar dumneavoastra veti fi contactati  pentru a raspunde solicitarilor adresate prin formularul de contact.
*Câmpuri de date exacte: Nume si Prenume, Email, Nr. Telefon, Text solicitare si checkbox pt. abonare la newsletter.

Formular de sesizare
• La trimiterea formularului de sesizare datele dumneavoastra cu caracter personal din categoriile* (date de contact si de identificare) sunt prelucrate in conditiile prevazute in aceasta sectiune.
• Scop: Remedierea unei posibile situatii defectuoase sau a unui comportament neadecvat in relatia dvs. cu spitalul nostru.
• Temei: Interes legitim de a prelucra informatia de la pacientii nostri si a corecta eventualele disfunctionalitati semnalate de dumneavoastra.
• Durata de stocare: [12 luni]
• Consecintele refuzului: in situatia in care nu ne furnizati aceste date, nu vom putea corecta aspectele negative/neplacute din activitatea noastra si care v-au afectat calitatea serviciilor oferite.
Pentru acest scop, datele vor fi transmise catre departamentul marketing al MEDEuropa SRL, iar dumneavoastra veti fi contactati  pentru a vi se oferi opinia noastra legata de sesizarea dumneavoastra si eventualele masuri pentru corectarea aspectelor semnalate.
*Câmpuri de date exacte: Nume si Prenume, Spitalul unde ati fost internat,Sectia unde ati fost internat, data internarii de la, data internarii pana la, Sesizarea dumneavostra vizeaza, incalcari ala dreptului pacientilor, conditionarea serviciilor medicale, abuzuri savârsite asupra personalului medico-sanitar, alte aspecte, categorii de personal implicate, medici, asistente medicale/ asistenti medicali, infirmiere, brancardieri, portari, personalul administrativ, conducerea unitatii sanitare, niciuna dintre variante, detaliere sesizare, ati mai sesizat aceasta problema si catre alte institutii/ organisme si daca da, catre ce institutie, modalitate de contact, telefon fix-numar de telefon, email, adresa de corespondenta.
Formular “cere opinia specialistilor nostri”
• La trimiterea formularului “cere opinia specialistilor nostri” datele dumneavoastra cu caracter personal din categoriile* (date de contact si de identificare) sunt prelucrate in conditiile prevazute in aceasta sectiune.
• Scop:  Furnizarea de informatii/recomandari cu privire la tratamentul si pasii pe care trebuie sa-I urmeze un pacient in vederea efectuarii actului medical.
• Temei: Interes legitim de a prelucra informatia de la pacientii nostri pentru o oferta de tratament.
• Durata de stocare: [12 luni]
• Consecintele refuzului: in situatia in care nu ne furnizati aceste date, nu vom putea sa oferim opinia specialistilor nostri pe marginea problemelor de ordin medical pe care le ridicati.
Pentru acest scop, datele vor fi transmise catre departamentul marketing al MEDEuropa SRL, iar dumneavoastra veti fi contactati  pentru a vi se oferi opinia noastra legata de posibilitatea de a urma un tratament in cadrul spitalului nostru.
*Câmpuri de date exacte: Specialitatea, Diagnostic/afectiune, Observatii, Nume si prenume, Telefon, Email, Checkbox pentru abonare la newsletter.

Formular “solicita programare”
• La trimiterea formularului “solicita programare” datele dumneavoastra cu caracter personal din categoriile* (date de contact si de identificare) sunt prelucrate in conditiile prevazute in aceasta sectiune.
• Scop:  Programarea unei persoane pentru un consult medical.
• Temei: Interes legitim de a prelucra informatia de la pacientii nostri pentru a putea
efectua  programarea la unul  sau mai multi dintre specialistii nostri.
• Durata de stocare: [12 luni]
• Consecintele refuzului: In situatia in care nu ne furnizati aceste date nu vom putea sa facem programarea online.
Pentru acest scop, datele vor fi transmise catre departamentul marketing al MEDEuropa SRL, iar dumneavoastra veti fi contactati  pentru  a vi se confirma programarea.
*Câmpuri de date exacte: Specialitatea, Medic, Programare pentru consultatie/control, Nume si Prenume, Telefon, Email, Observatii, Checkbox pentru abonarea la newsletter.

6. Prelucrari ale datelor pentru care este necesar consimtamântul MEDEuropa SRL prelucreaza datele cu caracter personal mentionate la punctul [3.] pentru urmatoarele scopuri:
inscrierea la  Newsletter
• Datele indicate la inscrierea respectiva din categoriile* (date de contact si identificare) vor fi utilizate doar pentru trimiterea de newsletter. La trimiterea newsletterului vom utiliza adresa de e-mail comunicata de dumneavoastra si in final avem nevoie de confirmarea dumneavoastra ca, in calitate de titular al adresei de e-mail, sunteti de acord cu primirea acestora (asa-numita functie Double Opt-In). Puteti revoca in orice moment abonarea  folosind posibilitatea de dezabonare prezentata in newsletter sau trimitând un email la adresa protectiadatelor@medeuropa.ro .
• Scop: Trimiterea informatiilor despre produse, servicii si evenimente
• Temei: Consimtamântul
• Durata de stocare: Atât timp cât se trimite newsletterul, pâna la dezabonare.
Consecintele refuzului: in situatia in care nu sunteti de acord cu aceasta prelucrare, nu veti primi newsletterul.
*Câmpuri de date exacte: Nume si prenume, Adresa de e-mail.

Chestionar  privind calitatea serviciilor medicale
• La trimiterea chestionarului privind calitatea serviciilor medicale datele dumneavoastra cu caracter personal din categoriile* (date de contact si de identificare) sunt prelucrate in conditiile prevazute in aceasta sectiune.
• Scop:  Imbunatatirea calitatii serviciului medical.
• Temei: Interes legitim de a prelucra informatia de la pacientii nostri pentru a putea imbunatati calitatea serviciului medical in urma sugestiilor venite de la ei.
• Durata de stocare: [12 luni]

Consecintele refuzului: In situatia in care nu ne furnizati aceste date nu vom puteaaprecia calitatea serviciilor medicale oferite si in consecinta sa remediem eventualele probleme ridicate.
Pentru acest scop, datele vor fi transmise catre departamentul marketing al MEDEuropa SRL, care prelucreaza datele strict in scop statistic intern.
*Câmpuri de date exacte: Varsta, Sex, Judetul de resedinta,
In ce sectie ati fost internat, Durata spitalizarii, Cum apreciati modul in care ati fost primit si au fost ascultate solicitarile dvs.?, La internare ati fost insotit de: personal medical, apartinatori, ati mers singur, Ati fost informat asupra drepturilor dvs. ca pacient si au fost respectate acestea?, Ati fost informat asupra diagnosticului, tratamentului si regimului prescris de medic?, La explorarile functionale ati fost insotit pe sectie de: pesonal medical, apartinatori, Ati mers singur, Va rugam sa acordati calificative pentru urmatoarele aspecte: personal medical, personalul de la receptie, cazarea, curatenia, alimentatia, lenjeria, Cum apreciati timpul acordat de medicul curant pentru consultarea dvs., Cum apreciati calitatea ingrijirilor medicale acordate de: medicul curant, medicul de garda, asistente medicale, infirmiere, Cum evaluati contactul cu personalul spitalului, agreabil, impersonal, apropiat, dezagreabil, Personalul medical vi s-a parut, competent, profesionist, mereu disponibil, interesat sa asculte problemele dumneavoastra, preocupat sa va ofere informatii, Ati fost multumit de ingrijirile acordate, in timpul zilei, in timpul noptii, Ati fost instruit asupra modului in care ar fi trebuit sa primiti medicamentele pe cale orala (tablete, pastile), da intotdeauna, da uneori, nu niciodata, Administrarea medicamentelor pe cale orala s-a facut sub supravegherea asistentei, da intotdeauna, da uneori, nu niciodata, Ati primit medicamentele pentru 1 zi de tratament, toate odata, impartite in prize, Medicamentele administrate in spital, v-au fost administrate doar in spital, v-au fost cumparate de familie, ambele variante, In cazul in care medicamentele v-au fost cumparate de familie, care a fost procedura, pe reteta simpla eliberata de medicul de spital, pe reteta eliberata de medicul de familie/specialist la recomandarea medicului de spital, Cum evaluati interactiunea cu personalul Relatii Clienti, Call-center, Receptie (programari, informatii telefonice), nesatisfacator, bine, foarte bine, Cum evaluati timpul de asteptare la internare, nesatisfacator, bine, foarte bine, Cum evaluati timpul de asteptare la externare, nesatisfacator, bine, foarte bine, Considerati ca ati fost informat corespunzator si suficient privind, starea dumneavoastra de sanatate, tratamentul, interventia chirurgicala, internarea, drepturile si obligatiile pacientilor, externarea, Impresia dvs. generala despre MEDEuropa, nemultumit, multumit, foarte nemultumit, Va rugam sa acordati calificative pentru alimentatia primita cu privire la, portie, aspect, gust, temperatura, nesatisfacator, bine, foarte bine, Observatii, Daca ar fi necesar sa va reinternati, ati opta pentru acelasi spital, in mod cert da, probabil ca da, in mod categoric nu, Ati recomanda serviciile MEDEuropa si cunoscutilor dvs, da, nu, din ce motive, Observatii si sugestii referitoare la aspectele pozitive si/sau negative ale ingrijirilor medicale in timpul spitalizarii, Cum ati aflat de MEDEuropa, din presa scrisa, de la TV, de pe internet, la recomandarea medicului de familie sau specialist, de la un alt pacient al spitalului, alta sursa, Rubrica facultativa, Nume, Prenume, Daca doriti sa ne adresati o intrebare sau daca doriti un raspuns personal la o anumita  problema, va rugam sa ne indicati datele dumneavoastra de contact. / Checkbox pentru publicarea consimtamântului.

Formular “adauga testimonial”
• La trimiterea formularului “adauga testimonial” datele dumneavoastra cu caracter personal din categoriile* (date de contact si de identificare) sunt prelucrate in conditiile prevazute in aceasta sectiune.
• Scop:  impartasirea experientei medicale a pacientului si exprimarea sentimentelor legate de relatia cu medicul curant, personalul medical, calitatea serviciilor medicale si nonmedicale.
• Temei: Interes legitim de a prelucra informatia de la pacientii nostri pentru a putea fi de ajutor altor potentiali pacienti in cautarea interventiei medicale respective sau a medicului specialist potrivit.
• Durata de stocare: [12 luni]
Consecintele refuzului: In situatia in care nu ne furnizati aceste date nu vom putea sa va publicam testimonialul.
Pentru acest scop, datele vor fi transmise catre departamentul marketing al MEDEuropa SRL, fara a fi publicate pe site decât in masura in care dumneavoastra decideti ca in testimonial sa includeti date personale.
*Câmpuri de date exacte: Subiect, Povestea dumneavoastra, Specialitatea/ Checkbox pentru publicarea consimtamântului

7. Cookies si Social Plug-ins
Colectam date in mod automat prin utilizarea de Cookie-uri. Un Cookie este un mic fisier text care salveaza setarile pentru internet. Aproape fiecare pagina web foloseste aceasta tehnologie. Aceasta este descarcata de browser-ul dumneavoastra de internet la prima accesare a unei pagini web. La urmatoarea accesare a acestei pagini web cu acelasi dispozitiv, Cookie-urile si informatiile salvate sunt fie trimise inapoi la pagina web care le-a creat (First Party Cookie) sau catre o alta pagina web careia ii apartin (Third Party Cookie). Astfel, pagina web recunoaste ca ati mai accesat o data pagina cu acest browser si variaza in unele cazuri continutul afisat.

8. Drepturile dumneavoatra in calitate de persoane vizate
8.1 Dreptul la informare la datele prelucrate Puteti solicita o confirmare a procesarii datelor dumneavoastra personale si a modului in care acestea sunt utilizate.

8.2 Dreptul de acces la datele prelucrate Aveti dreptul de a obţine din partea MEDEuropa o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc şi, in caz afirmativ, acces la datele respective şi la urmatoarele informaţii: a) scopurile prelucrarii; b) categoriile de date cu caracter personal vizate; c) destinatarii sau categoriile de destinatari carora datele cu caracter personal le-au fost sau urmeaza sa le fie divulgate, in special destinatari din ţari terţe sau organizaţii internaţionale; d) acolo unde este posibil, perioada pentru care se preconizeaza ca vor fi stocate datele cu caracter personal sau, daca acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili aceasta perioada;.in cazul in care datele cu caracter personal sunt transferate catre o ţara terţa sau o organizaţie internaţionala, va vom informa cu privire la garanţiile adecvate referitoare la transfer.

8.3. Dreptul la rectificare in cazul in care procesam date cu caracter personal pe care le considerati incomplete sau incorecte, puteti solicita oricând corectarea sau completarea acestora.in cazul in care ati creat un cont de utilizator, puteti avea acces oricând la datele dumneavoastra cu caracter personal si le puteti completa sau corecta. in plus, puteti inchide in orice moment contul de utilizator.

8.5 Dreptul la stergere (“dreptul de a fi uitat”) Puteti solicita stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal daca scopul pentru care acestea au fost colectate nu mai exista, daca procesarea acestora contravine prevederilor legale, daca procesarea acestora afecteaza in exces interesele dumneavoastra sau daca procesarea se bazeaza pe acordul dumneavoastra, acord pe care l-ati revocat. Trebuie sa retineti ca pot exista si alte motive care sa impiedice stergerea imediata a datelor dumneavoastra, de exemplu, perioade obligatorii de arhivare, actiuni pendinte, pretentii, exercitarea sau apararea unor drepturi legale etc.

8.6 Dreptul la restrictionarea prelucrarii Aveti dreptul sa solicitati o limitare a procesarii datelor dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele cazuri: a)Contestati corectitudinea prelucrarilor datelor dumneavoastra, acest lucru survenind pentru un termen, care ne permite sa verificam corectitudinea datelor dumneavoastra b)procesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal contravine prevederilor legale, dumneavoastra va opuneti insa stergerii acestora si solicitati o limitare a utilizarii acestor date c)noua nu ne mai sunt necesare datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul prevazut, dumneavoastra insa mai aveti nevoie de aceste date in scopul executarii, exercitarii sau apararii unor pretentii legale sau ati contestat procesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

8.7 Dreptul la portabilitatea datelor. Ne puteti solicita sa va punem la dispozitie datele dumneavoastra cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat intr-un format structurat, uzual si lizibil prin mijloace tehnice, in masura in care procesam aceste date in baza acordului dumneavoastra sau pentru executarea unui contract intre noi, prelucrarea facându-se prin procese automatizate. Aveti dreptul sa ne solicitati ca datele cu caracter personal sa fie transmise direct de la un operator la altul acolo unde acest lucru este fezabil din punct de vedere ethnic.

8.8   Dreptul la opozitie in cazul in care procesam datele dumneavoastra cu caracter personal pentru indeplinirea unor sarcini de interes public, pentru exercitarea unei autoritati publice sau in cazul in care facem referire la necesitatea de aparare a unui interes legitim, puteti contesta procesarea acestor date, in masura in care exista un interes legitim prevalent in ceea ce priveste datele dumneavoastra cu caracter personal. Puteti oricând sa revocati acordul pentru transmiterea de mesaje publicitare fara indicarea unui motiv.

8.9 Dreptul de a nu fi supus unui proces decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri Aveti dreptul, in calitate de persoana vizata a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care pot produce efecte juridice care va privesc sau va pot afecta, cu exceptia situatiei in care procesul de automatizare are la baza consimţamântul explicit al dumneavoastra, in calitate de persoana vizata. In situatia in care vom apela la aceasta activitate va vom informa cu privire la urmatoarele aspecte:
existenţa unui proces decizional automatizat incluzând crearea de profiluri precum şi, cel puţin in cazurile respective, informaţii pertinente privind logica utilizata şi privind importanţa şi consecinţele preconizate ale unei astfel de prelucrari pentru dumneavoastra. In aceasta situatie in cadrul MED Europa au fost instituite masuri corespunzatoare pentru protejarea drepturilor, libertaţilor şi intereselor legitime ale dumneavostra.

8.10 Dreptul la petitie Daca sunteti de parere ca am incalcat prevederi ale dreptului român sau european in procesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, lezând astfel drepturile dumneavoastra, va rugam sa ne contactati pentru a putea clarifica intrebarile dumneavoastra. Bineinteles ca aveti dreptul sa va adresati Autoritatii Române pentru Protectia Datelor, respectiv unei autoritati europene de supraveghere.

Aceste drepturi pot fi exercitate direct fata de MEDEuropa SRL printr-o notificare la adresa de e-mail protectiadatelor@medeuropa.ro

9. Date de contact
Responsabil protectie date cu caracter personal
Cozma Marius
UMBRA Defense & Security Brasov, str. Cosmos nr. 5
Email: office@umbradefense.com
tel. 0746 337 327
Operator date cu caracter personal
MEDEuropa SRL
Str.Turnului,Nr.5,Brasov,
Email: protectiadatelor@medeuropa.ro

Directiva privind fisierele Cookie
Protejarea sferei dumneavoastra private in timpul utilizarii paginii noastre web reprezinta pentru noi un aspect extrem de important. De aceea va informam in continuare in detaliu cu privire la colectarea datelor cu caracter personal si a datelor fara caracter personal.

Dreptul de utilizare a datelor cu caracter personal si a datelor cu caracter anonim revine societatii MEDEuropa SRL in limitele prevazute de lege, exceptând drepturile persoanelor vizate descrise in continuare.

Pe aceasta pagina web se utilizeaza software pentru analiza utilizarii. Prin evaluarea acestor date se pot obtine informatii utile cu privire la nevoile utilizatorilor. Aceste informatii contribuie la imbunatatirea calitatii ofertei. Mai concret, pentru fiecare consultare se stocheaza fara restrictii urmatorul set de date:
Forma anonimizata a adresei IP a computerului care transmite solicitarea

Data si ora consultarii, respectiv solicitarii
Numele paginii consultate sau a fisierului consultat
Referire la pagina de pe care se consulta aceasta pagina
Browser-ul folosit de utilizator, inclusiv versiunea browser-ului
Sistemul de operare folosit de utilizator

Ce este un Cookie?
Un Cookie este un mic fisier text care salveaza setarile pentru internet. Aproape fiecare pagina web foloseste aceasta tehnologie. Aceasta este descarcata de browser-ul dumneavoastra de internet la prima accesare a unei pagini web. La urmatoarea accesare a acestei pagini web cu acelasi dispozitiv, Cookie-urile si informatiile salvate sunt fie trimise inapoi la pagina web care le-a creat (First Party Cookie) sau catre o alta pagina web careia ii apartin (Third Party Cookie). Astfel, pagina web recunoaste ca ati mai accesat o data pagina cu acest browser si variaza in unele cazuri continutul afisat.

Unele fisiere Cookie sunt foarte utile pentru ca pot imbunatati experienta utilizatorului in cazul reaccesarii respectivei pagini web. Cu conditia sa utilizati acelasi terminal si acelasi browser ca pâna acum, fisierele Cookie isi amintesc, de exemplu, preferintele dumneavoastra, comunica cum utilizati o pagina si adapteaza ofertele afisate intereselor si nevoilor dumneavoastra personale. Cele mai multe Cookie-uri folosite de noi se sterg automat de pe hard disk-ul dumneavoastra dupa finalizarea sesiunii browser-ului (“Session Cookies”). in plus, folosim si Cookie-uri care ramân pe hard disk-ul dumneavoastra si dupa finalizarea sesiunii. Acest lucru urmareste in principal imbunatatirea experientei utilizatorului in cazul unei noi accesari a paginii web, prin adaptarea ulterioara a paginii web la nevoile dumneavoastra personala, optimizând astfel timpul de incarcare.

Social Plugins
MEDEuropa SRL utilizeaza pe www.medeuropa.ro  si asa numite Social Plugins (in continuare butoane) ale retelelor sociale cum ar fi Facebook, Twitter si Google+. in cazul vizitarii paginii noastre web, aceste butoane sunt dezactivate, adica dumneavoastra nu transmiteti niciun fel de date respectivelor retele sociale. inainte de a putea utiliza aceste butoane, trebuie sa le activati in mod proactiv cu un clic. Butonul ramâne activ pâna la dezactivare sau pâna la stergerea fisierelor dumneavoastra Cookie.

Dupa activare se creeaza o legatura directa cu serverul respectivei retele sociale. Continutul acestui buton este transmis de catre reteaua sociala direct browser-ului dumneavoastra, acesta integrând respectivul buton in pagina. Dupa activarea unui buton, respectiva retea sociala poate colecta deja date, indiferent daca dumneavoastra interactionati cu respectivul buton sau nu. Daca sunteti conectat in retele sociale, acestea pot aloca vizita dumneavoastra pe pagina web contului dumneavoastra de utilizator. Vizitarea altor pagini web nu va putea fi alocata de reteaua sociala contului dumneavoastra inainte ca dumneavoastra sa activati si pe acele pagini respectivele butoane. in cazul in care sunteti membru al unei retele sociale si nu doriti ca acest lucru sa fie inregistrat daca vizitati pagina noastra web si sa fie corelat cu datele dumneavoastra salvate aferente respectivului cont de membru, trebuie sa va deconectati din respectiva retea sociala inainte de activarea butoanelor.

Nu putem influenta cuprinsul datelor colectate de catre retelele sociale cu ajutorul butoanelor lor. Pentru informatii privind scopul si volumul colectarii datelor si procesarea si utilizarea ulterioara a datelor de catre respectivele retele sociale, precum si cu privire la drepturile dumneavoastra in acest sens si posibilitatile de configurare pentru protejarea spatiului dumneavoastra privat, va rugam sa consultati informatiile privind protectia datelor ale respectivelor retele sociale.

Setarile fisierelor dumneavoastra cookie
Puteti seta browser-ul dumneavoastra in asa fel incât fisierele Cookie sa fie create doar cu acordul dumneavoastra sau sa fie in general refuzate. Va rugam insa sa retineti ca fara fisiere Cookie, anumite zone ale paginii web nu pot fi utilizate sau sunt doar in mod limitat utilizabile.

Aveti posibilitatea de a controla utilizarea de “Cookies” si de a o impiedica, in cazul in care va configurati browser-ul dupa cum urmeaza:
• Internet Explorer, a se consulta in acest sens (https://support.microsoft.com/de-at/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Extras – Optiuni de internet – card de inregistrare “Extins” – la sectiunea Securitate bifati “Trimite solicitari de tip “Do Not Track” catre paginile web vizitate cu Internet Explorer “Do Not Track” – confirmati
• Firefox, a se consulta in acest sens (https://support.mozilla.org/de/kb/cookies-loeschen-daten-von-websites-entfernen) Meniu – Setari – Protectia datelor – la sectiunea Cronica bifati “Creati setarile definite de utilizator” – la sectiunea “Cookies” efectuati setarile dorite – confirmati
• Google Chrome, a se consulta in acest sens (https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=de) Meniu – Setari – Setari extinse – la sectiunea “Protectia datelor” faceti clic pe “Setari continut” – la sectiunea “Cookies” bifati rubricile dorite – confirmati
• Safari, a se consulta in acest sens (https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=de_DE) Safari – Setari – Protectia datelor – la sectiunea “Cookies si datele paginii web” efectuati setarile dorite – confirmati

Call Now Button