In ce credem

Misiunea noastra este sa redam sanatatea pacientilor nostri si sa le amelioram suferinta. Folosim tehnologie de ultima generatie si ne bazam pe experienta unei echipe valoroase de medici, fizicieni, asistenti si personal administrativ. Scopul nostru este sa oferim un act medical adecvat, precis si echilibrat.

Deschis la Constanta in luna mai 2018, MedEuropa este unul dintre cele mai moderne centre de radioterapie din Romania. Succesul echipei noastre se bazeaza pe efortul comun al unei retele de specialisti care ofera radioterapie de ultima generatie. Aceasta ne permite sa accesam cunostintele si resursele necesare pentru a oferi cea mai buna examinare si un diagnostic precis.

Clinica MedEuropa
Radioterapie de ultima generatie

Suntem unici prin angajamentul puternic si competenta medicala, un mare grad de compasiune si experienta specializata in radioterapie de ultima generatie.

MedEuropa Constanta

MedEuropa Bucuresti

MedEuropa Oradea

TEHNOLOGIE PENTRU VIATA

Acceleratoarele liniare Elekta Infinity utilizate in Centrul de Radioterapie MedEuropa realizeaza tratamente de inalta calitate si precizie, respectand cele doua deziderate de baza ale tratamentului prin iradiere: doza cat mai mare in volumul tumoral cu o protectie maxima a tesuturilor sanatoase.

SPECIALISTI CALIFICATI

DIAGNOSTIC SI TRATAMENT

ABORDARE INTERDISCIPLINARA

Call Now Button