Despre MedEuropa

radioterapie meningiom
radioterapie decontata oradea

In ce credem

Misiunea noastra este sa redam sanatatea pacientilor nostri si sa le amelioram suferinta. Folosim tehnologie de ultima generatie si ne bazam pe experienta unei echipe valoroase de medici, fizicieni, asistenti si personal administrativ. Scopul nostru este sa oferim un act medical adecvat, precis si echilibrat.

Primul centru MedEuropa a fost deschis la Constanta in luna mai 2018. Pana in prezent, au fost deschise alte trei centre, in Bucuresti, Oradea, Brasov si Iasi. MedEuropa este unul dintre cele mai moderne centre de radioterapie din Romania.  Succesul echipei noastre se bazeaza pe efortul comun al unei retele de specialisti care ofera radioterapie de ultima generatie. Aceasta ne permite sa accesam cunostintele si resursele necesare pentru a oferi cea mai buna examinare si un diagnostic precis. In centrele din Bucuresti, Oradea si Brasov, oferim servicii de oncologie medicala, iar centrul de la Bucuresti pune la dispozitia pacientilor servicii de brahiterapie si stereotaxie, respectiv stereotaxie, in Iasi

Centrele de Radioterapie si Oncologie Medicala MedEuropa

centru oncologie radioterapie bucuresti medeuropa
MedEuropa Bucuresti
medeuropa constanta accelerator
MedEuropa Constanta
MedEuropa Brasov
medeuropa receptie oradea
MedEuropa Oradea
oncologie gratuita Brasov
MedEuropa Brasov - Clinica de Oncologie Medicala
radioterpie Iasi
MedEuropa Iasi

Suntem unici prin angajamentul puternic si competenta medicala, un mare grad de compasiune si experienta specializata in radioterapie de ultima generatie.

Call Now Button