In ce credem

Misiunea noastra este sa redam sanatatea pacientilor nostri si sa le amelioram durerea. Folosim tehnologie de ultima generatie si ne bazam pe experienta unei echipe valoroase de medici, fizicieni, asistenti si personal administrativ. Scopul nostru este sa oferim un act medical adecvat, precis si echilibrat.

Deschis la Constanta in luna mai 2018, MedEuropa este unul dintre cele mai moderne centre de radioterapie din Romania. Succesul echipei noastre se bazeaza pe efortul comun al unei retele de specialisti care ofera radioterapie de ultima generatie. Aceasta ne permite sa accesam cunostintele si resursele necesare pentru a oferi cea mai buna examinare si un diagnostic precis.

 Suntem unici prin angajamentul puternic si competenta medicala, un mare grad de compasiune si experienta specializata in radioterapie de ultima generatie.

SPECIALISTI CALIFICATI

DIAGNOSTIC SI TRATAMENT

ABORDARE INTERDISCIPLINARA

TEHNOLOGIE PENTRU VIATA

Acceleratoarele liniare Elekta Infinity utilizate in Centrul de Radioterapie MedEuropa realizeaza tratamente de inalta calitate si precizie, respectand cele doua deziderate de baza ale tratamentului prin iradiere: doza cat mai mare in volumul tumoral cu o protectie maxima a tesuturilor sanatoase.

Prioritatea noastra este oferirea de servicii de radioterapie de cea mai buna calitate: neinvazive pentru pacientii nostri si la cel mai inalt nivel de siguranta. Echipamentul tehnic modern este un element vital. Am pornit la drum cu doua aparate Elekta Infinity ingemanate, care ne ofera certitudine si continuitate in furnizarea actului medical. Acestea ne permit sa transferam pacientii de pe un echipament pe altul fara a fi necesare ajustari in planul de tratament. 

"Misiunea noastra este sa mentinem si sa redam sanatatea pacientilor nostri."

Echipa MedEuropa