In ce credem

Misiunea noastra este sa redam sanatatea pacientilor nostri si sa le amelioram suferinta. Folosim tehnologie de ultima generatie si ne bazam pe experienta unei echipe valoroase de medici, fizicieni, asistenti si personal administrativ. Scopul nostru este sa oferim un act medical adecvat, precis si echilibrat.

Primul centru MedEuropa a fost deschis la Constanta in luna mai 2018. Pana in prezent, au fost deschise alte trei centre, in Bucuresti, Oradea si Brasov. MedEuropa este unul dintre cele mai moderne centre de radioterapie din Romania.  Succesul echipei noastre se bazeaza pe efortul comun al unei retele de specialisti care ofera radioterapie de ultima generatie. Aceasta ne permite sa accesam cunostintele si resursele necesare pentru a oferi cea mai buna examinare si un diagnostic precis. In centrele din Bucuresti si Oradea oferim servicii de oncologie medicala, iar centrul de la Bucuresti pune la dispozitia pacientilor servicii de brahiterapie si stereotaxie

Clinica MedEuropa
MedEuropa Constanta
MedEuropa Bucuresti
MedEuropa Oradea
MedEuropa Brasov

Suntem unici prin angajamentul puternic si competenta medicala, un mare grad de compasiune si experienta specializata in radioterapie de ultima generatie.

Constanta

Bucuresti

Oradea

Brasov

TEHNOLOGIE PENTRU VIATA

Acceleratoarele liniare Elekta Infinity si Versa HD utilizate in centrele MedEuropa realizeaza tratamente de inalta calitate si precizie, respectand cele doua deziderate de baza ale tratamentului prin iradiere: doza cat mai mare in volumul tumoral cu o protectie maxima a tesuturilor sanatoase.

SPECIALISTI CALIFICATI

DIAGNOSTIC SI TRATAMENT

ABORDARE INTERDISCIPLINARA

Lasati-ne un mesaj

Call Now Button