Ghidurile pentru pacienti au fost intocmite de catre Anticancer Fund (Fondul Anticancer) pentru aii ajuta pe pacienti si pe rudele acestora sa inteleaga mai bine natura cancerului si sa aprecieze cele mai bune variante de tratament disponibile.

Recomandam pacientilor sa-si intrebe medicii despre testele sau tipurile de tratamente necesare tipului si stadiului lor de boala. Informatiile medicale descrise in acest document se bazeaza pe ghidurile de practica clinica ale Societatii Europene pentru Oncologie Medicala (ESMO − European Society for Medical Oncology). 

oncologie gratuita oradea

Ghiduri pentru pacienti

Cancerul de prostata

Acest ghid a fost elaborat de Anticancer Fund pentru a ajuta pacientii si rudele sa inteleaga mai bine natura cancerului de prostata si sa aprecieze cele mai bune optiuni de tratament disponibile pentru acest tip de cancer.

Cancerul de san

Ghid pregatit de Anticancer Fund pentru a ajuta pacientele sa inteleaga mai bine natura cancerului de san si sa cunoasca mai bine optiunile de tratament disponibile, in functie de subtipul de cancer de san.

Cancerul colorectal

Recomandam pacientilor sa isi intrebe medicii despre tipurile si testele necesare tipului si stadiului de boala. Informatiile inscrise in document se bazeaza pe ghidurile de practica clinica ale Societatii Europene pentru Oncologie Medicala - ESMO.

Ghidul supravietuitorului

Supravietuirea este o experienta unica si continua, diferita pentru fiecare persoana in parte si pentru cei care ii sunt alaturi. Este esential sa reveniti, pe cat posibil, la aspectele importante ale vietii de dinaintea diagnosticului de cancer.

Lasati-ne un mesaj

Call Now Button