Echipa medicala MedEuropa este coordonata de catre dr. Cristian Barbu, medic primar radioterapeut. Activitatea medicala a centrului din Constanta este condusa de catre dr. Cora Aurelia Gache, medic primar radioterapeut.

Echipa de fizicieni medicali este coordonata de catre Mihai Suditu, expert in fizica medicala. Alaturi de el, le puteti regasi pe Adriana Ciocan si Loredana Butu, ambele fizicieni medicali, cu totii fiind pregatiti sa ofere pacientilor tratamente medicale de performanta.

Departamentul medical este completat cu personal medical conform normativelor in vigoare si bunei practici medicale, MedEuropa Constanta infiintand astfel peste 30 de locuri noi de munca.

Dr. Cristian Barbu

Director Medical

Coordonatori

Dr. Cora Gache

Sef de Sectie

Med. Phys. Mihai Suditu

Expert in fizica medicala

Medicii nostri

Cristina Beselea

Medic Specialist

Specializare: Radioterapie

Georgel Godja

Medic Specialist

Specializare: Radioterapie

Ovidiu Pagute

Medic Specialist

Specializare: Radioterapie

Radu Bogdan Daniel

Medic Specialist

Specializare: Radioterapie

Echipa de fizicieni medicali

Adriana Ciocan

Fizician Medical

Loredana Butu

Fizician Medical

Lucia Enciu

Fizician Medical

Specializare: Radioterapie

Dmitri Scortescu

Fizician Medical

Specializare: Radioterapie

Gabriela Manolescu

Fizician Medical

Specializare: Radioterapie

In ce credem

Deschis la Constanta in luna mai 2018, MedEuropa este unul dintre cele mai moderne centre de radioterapie din Romania. Succesul echipei noastre se bazeaza pe efortul comun al unei retele de specialisti. Aceasta ne perminte sa accesam cunostintele si resursele necesare pentru a oferi cea mai buna examinare si un diagnostic precis.

 Suntem unici prin angajamentul puternic si competenta medicala, un mare grad de compasiune si experienta specializata.

SPECIALISTI CALIFICATI

DIAGNOSTIC SI TRATAMENT

ABORDARE INTERDISCIPLINARA

TEHNOLOGIE PENTRU VIATA

Acceleratoarele liniare Elekta Infinity utilizate in Centrul de Radioterapie Medeuropa realizeaza tratamente de inalta calitate si precizie, respectand cele doua deziderate de baza ale tratamentului prin iradiere: doza cat mai mare in volumul tumoral cu o protectie maxima a tesuturilor sanatoase.

Prioritatea noastra este oferirea de servicii de radioterapie de cea mai buna calitate: neinvazive pentru pacientii nostri si la cel mai inalt nivel de siguranta. Echipamentul tehnic modern este un element vital. Am pornit la drum cu doua aparate Elekta Infinity ingemanate, care ne ofera certitudine si continuitate in furnizarea actului medical. Acestea ne permit sa transferam pacientii de pe un echipament pe altul fara a fi necesare ajustari in planul de tratament. 

"Misiunea noastra este sa mentinem si sa redam sanatatea pacientilor nostri."

Echipa MedEuropa