Consultatie online si second opinion in patologia oncologica

MedEuropa va pune la dispozitie o aplicatie dedicata consultatiilor online pentru pacientii oncologici. Aplicatia dispune de segmente dedicate atat documentelor reprezentate de analize si investigatii, cat si de posibilitatea de a incarca rapoarte medicale de radiologie relevante. In interiorul aplicatiei poti stabili si derula o consultatie oncologica online, cu stocarea nelimitata a datelor.

Despre WebHippocrates

WebHippocrates este o echipa de profesionisti care si-au propus sa creeze o platforma cu scopul de a le permite pacientilor sa isi gestioneze rapoartele medicale si a le oferi acestora acces la cei mai buni specialisti. Daca locuiesti departe de un centru MedEuropa sau vrei ca dosarul tau medical sa ajunga pe cele mai bune maini intr-un timp rapid, reducand contactul social, atunci aceasta este solutia.

consultatii online
sursa: Web Hippocrates

Expertiza combinata a condus la realizarea unui loc unde tu, pacientul, iti poti pune la un loc intregul istoric medical, unde poti avea acces la specialisti de top si de unde poti obtine sfaturi profesioniste esentiale pentru a lua o decizie in cunostinta de cauza, mai ales daca urmeaza sa treci printr-o operatie importanta ori un tratament specific patologiei oncologice.

consultatii online oncologie
sursa: Web Hippocrates

Aplicatia webhippocrates.com permite o inregistrare rapida, intr-un singur pas, datele solicitate pentru dobandirea unui cont fiind minime. Pasii catre o consultatie oncologica online sunt:

  • inregistrarea pacientului;
  • validarea inregistrarii si confirmarea contului;
  • acces in contul pacientului pentru incarcarea documentelor si a datelor disponibile.
second opinion oncologie
sursa: Web Hippocrates

Platforma are doua componente esentiale pentru consultatie oncologica online: DICOM si conferinta. In sectiunea DICOM poti incarca intregul fisier de radiologie de care dispui, iar aplicatia va face selectiile necesare. Nota! Informatiile pot fi stocate pe termen nelimitat sau pana la o data indicata de dumneavoastra.

Incarca acum toate documentele in aplicatie si ia legatura cu unul dintre specialistii nostri.

Alte articole

Call Now Button