Dr. Bogdan Angheloiu: “Compasiunea vine odată cu respectul faţă de pacient şi faţă de profesie

Medijobs.ro: Domnul dr. Bogdan Angheloiu consideră că, indiferent de aparatura și cunoștințele din domeniu, relaționarea cu pacientul continuă să reprezinte un aspect extrem de important.

Datorită experienței de peste 12 ani în coordonarea diverselor proiecte medicale, a pășit pe un nou drum, cel al radioterapiei, care are la bază o echipă tânără, cu oameni de calitate și deschiși către inovație. Și-a dorit să ofere pacienților din întreaga țară radioterapie de calitate, care să ofere tratament atât paliativ, cât și curativ, motiv pentru care timp de 7 luni clinica a oferit serviciile în mod gratuit, cu sprijinul investitorilor.

Medicul este de părere că lucrul în echipă este esențial pentru activitatea pe care o desfășoară, fiind de la sine înțelese profesionalismul, empatia, respectul față de pacient și de actul medical. Când vine vorba despre dorințe pe care le-ar avea cu privire la sistemul medical, menționează accesul rapid, nelimitat și neîngrădit la un serviciu medical de calitate, decontat prin asigurările sociale de sănătate.

Interviul integral, AICI.

Alte articole

Call Now Button