Dr. Cora Gache

Sef de Sectie MedEuropa Constanta

Specializare: Radioterapie

5/5

Am absolvit Institutul de Medicina si Farmacie din Iasi in 1990. Mi-am definitivat perioada de rezidentiat in cadrul centrului universitar Bucuresti – Institutul Oncologic – si am promovat examenul de medic specialist radioterapie in martie 2003, iar ulterior, in anul 2009, cel de medic primar radioterapie. In perioada 2003-2013, mi-am desfasurat activitatea profesionala in cadrul sectiei de radioterapie a Spitalului Judetean de Urgenta Constanta. Incepand cu anul 2013, am inceput sa-mi desfasor activitatea in mai multe unitati sanitare cu profil de radioterapie din Germania, respectiv Wesel si Ludenscheid, unde am tratat pacienti utilizând cele mai moderne tehnici de iradiere IMRT/VMAT.

In anul 2017, mi-am desfasurat activitatea profesionala in cadrul unui centru privat de radioterapie din Bucuresti, iar din aprilie 2018 lucrez in cadrul companiei MedEuropa, ca medic sef sectie la Centrul de Radioterapie din Constanta.

 

SPECIALISTI CALIFICATI

DIAGNOSTIC SI TRATAMENT

ABORDARE INTERDISCIPLINARA

TEHNOLOGIE PENTRU VIATA

Acceleratoarele liniare Elekta Infinity utilizate in Centrul de Radioterapie Medeuropa realizeaza tratamente de inalta calitate si precizie, respectand cele doua deziderate de baza ale tratamentului prin iradiere: doza cat mai mare in volumul tumoral cu o protectie maxima a tesuturilor sanatoase.

Prioritatea noastra este oferirea de servicii de radioterapie de cea mai buna calitate: neinvazive pentru pacientii nostri si la cel mai inalt nivel de siguranta. Echipamentul tehnic modern este un element vital. Am pornit la drum cu doua aparate Elekta Infinity ingemanate, care ne ofera certitudine si continuitate in furnizarea actului medical. Acestea ne permit sa transferam pacientii de pe un echipament pe altul fara a fi necesare ajustari in planul de tratament. 

"Misiunea noastra este sa mentinem si sa redam sanatatea pacientilor nostri."

Echipa MedEuropa

Call Now Button