Dr. Cristian Barbu

Director Medical MedEuropa Constanta

Specializare: Radioterapie, Imagistica Medicala

5/5

Am absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti in 1997. Mi-am continuat activitatea ca medic rezident in Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” Bucuresti, am promovat examenul de medic specialist radioterapie in martie 2001, iar ulterior, in iunie 2006, cel de medic primar radioterapie. Mi-am desfasurat activitatea in cadrul aceluiasi institut pana in anul 2012. Incepand cu anul 2013, am coordonat – din pozitia de director medical – activitatea unuia din primele centre private de radioterapie din Romania.

In prezent, lucrez in cadrul companiei MedEuropa, unde coordonez activitatea medicala a centrelor de radioterapie.

Pe parcursul anilor de rezidentiat si, ulterior, de medic specialist/primar, am participat la cursuri postuniversitare de scurta durata si la numeroase manifestari stiintifice din tara si din strainatate.

 

SPECIALISTI CALIFICATI

DIAGNOSTIC SI TRATAMENT

ABORDARE INTERDISCIPLINARA

TEHNOLOGIE PENTRU VIATA

Acceleratoarele liniare Elekta Infinity utilizate in Centrul de Radioterapie Medeuropa realizeaza tratamente de inalta calitate si precizie, respectand cele doua deziderate de baza ale tratamentului prin iradiere: doza cat mai mare in volumul tumoral cu o protectie maxima a tesuturilor sanatoase.

Prioritatea noastra este oferirea de servicii de radioterapie de cea mai buna calitate: neinvazive pentru pacientii nostri si la cel mai inalt nivel de siguranta. Echipamentul tehnic modern este un element vital. Am pornit la drum cu doua aparate Elekta Infinity ingemanate, care ne ofera certitudine si continuitate in furnizarea actului medical. Acestea ne permit sa transferam pacientii de pe un echipament pe altul fara a fi necesare ajustari in planul de tratament. 

"Misiunea noastra este sa mentinem si sa redam sanatatea pacientilor nostri."

Echipa MedEuropa

Call Now Button