MedEuropa Oradea

Play Video

Aveti nelamuriri cu privire la buletinul anatomo-patologic? Va invitam sa discutati in detaliu rezultatele analizelor dumneavoastra in cadrul unei consultatii gratuite la MedEuropa Oradea.  Oferim tratament radioterapeutic de inalta precizie in Oradea – radioterapie curativa si paliativa, consiliere de specialitate inainte si dupa tratament, confort si certitudine in luarea unei decizii.

Serviciile de radioterapie – in toate centrele MedEuropa, respectiv in Constanta, Bucuresti, Oradea, Brasov – si oncologie medicala – Bucuresti si Oradea – oferite in clinicile noastre din sunt 100% gratuite, fara niciun cost suplimentar. 

0 +
Ani de MedEuropa
0 K
Servicii Medicale
0 +
Angajati

Cum beneficiezi de tratament pentru cancer in Oradea, gratuit si rapid

Inainte de a beneficia de radioterapie, pacientul are nevoie de un diagnostic de certitudine. Acesta este oferit in baza unui buletin histopatologic. Pacientul primeste recomandarea de a face radioterapie de la medicul oncolog care a pus diagnosticul si care il are in evidenta, fiind astfel managerul de caz al pacientului.

In clinica de radioterapie MedEuropa Oradea se iradiaza atat tumori solide, cat si cancere hematologice (de exemplu, limfom, plasmocitom, mielom multiplu). Pacientul ajunge in clinica dupa ce a parcurs pasii anteriori, initial pentru un prim consult. Dosarul medical trebuie sa contina buletinul anatomo-patologic, scrisoare sau scrisorile medicale, dupa caz, si investigatii imagistice recente, pentru a putea fi edificatoare.

Cazul este discutat in comisia oncologica si, daca nu mai avem nevoie de alte investigatii, se trece la simularea computer tomograf si la realizarea planului de tratament. Pacientul primeste un calendar cu sedintele de radioterapie si este programat pentru o prima sedinta, primind indicatiile necesare de pregatire.

Orice pacient care doreste o programare la MedEuropa poate lua legatura cu clinica la telefon, email sau direct la adresa. Pacientii care scriu pe email vor fi contactati telefonic in vederea unei programari.

TEHNOLOGIE PENTRU VIATA

Acceleratoarele liniare Elekta Infinity utilizate in Centrele de Radioterapie Medeuropa realizeaza tratamente de inalta calitate si precizie, respectand cele doua deziderate de baza ale tratamentului prin iradiere: doza cat mai mare in volumul tumoral cu o protectie maxima a tesuturilor sanatoase.

radioterapie gratuita oradea

MedEuropa Oradea

Call Now Button