Loredana Butu

Fizician Medical

Specializare: Fizica Medicala

5/5

Am absolvit Facultatea de Fizica din cadrul Universitatii din Bucuresti si in anul 2012 am fost licentiata in fizica medicala. In continuarea activitatii mele de formare profesionala in perioada 2012-2015 am urmat programul de Master Fizica Fotonica, Spectroscopie, Plasma, Laseri din cadrul aceleiasi institutii de invatamant.

In perioada 2012-2017, mi-am desfasurat activitatea in calitate de fizician medical in cadrul unor unitati sanitare private.

In anul 2018, am urmat cursurile de pregatire specifice, atat in Romania cat si in Anglia- Crawley, in urma carora am obtinut certificarea de a lucra pe acceleratoarele liniare Elekta.

In prezent, imi desfasor activitatea in cadrul Departamentului de Fizica Medicala din cadrul Centrului de Radioterapie MedEuropa Constanta.

SPECIALISTI CALIFICATI

DIAGNOSTIC SI TRATAMENT

ABORDARE INTERDISCIPLINARA

TEHNOLOGIE PENTRU VIATA

Acceleratoarele liniare Elekta Infinity utilizate in Centrul de Radioterapie Medeuropa realizeaza tratamente de inalta calitate si precizie, respectand cele doua deziderate de baza ale tratamentului prin iradiere: doza cat mai mare in volumul tumoral cu o protectie maxima a tesuturilor sanatoase.

Prioritatea noastra este oferirea de servicii de radioterapie de cea mai buna calitate: neinvazive pentru pacientii nostri si la cel mai inalt nivel de siguranta. Echipamentul tehnic modern este un element vital. Am pornit la drum cu doua aparate Elekta Infinity ingemanate, care ne ofera certitudine si continuitate in furnizarea actului medical. Acestea ne permit sa transferam pacientii de pe un echipament pe altul fara a fi necesare ajustari in planul de tratament. 

"Misiunea noastra este sa mentinem si sa redam sanatatea pacientilor nostri."

Echipa MedEuropa

Call Now Button