Rețeaua MedEuropa se extinde la București și Oradea în 2020

Rețeaua de centre de radioterapie MedEuropa se pregătește pentru inaugurarea clinicilor de la Bucureşti şi Oradea. La doi ani de la deschiderea primului centru de radioterapie din Constanța, MedEuropa este pregătită să ofere servicii de radioterapie de calitate pentru alţi aproape o mie de pacienți care vor putea fi tratați în Capitală şi la Oradea, începând cu luna aprilie a anului viitor, respectiv din august 2020. Fiecare dintre cele trei centre va putea primi, din 2021, în jur de o mie de pacienți.

Primul centru de radioterapie MedEuropa este unul dintre cele mai moderne centre de acest tip din România și beneficiază de tehnologie de ultimă generație. De asemenea, personalul care lucrează în clinică este specializat în acest domeniu, având experiența necesară pentru un tratament de calitate. Aceste valori însoțesc fiecare inaugurare pregătită de MedEuropa pentru anul viitor.

Bogdan Angheloiu, director MedEuropa

MedEuropa propune conceptul de radioterapie de calitate, iar în acest sens utilizăm cele mai moderne tehnologii de iradiere: 3D, VMAT/IMRT, stereotaxia, radiochirurgia. Am ales Constanța pentru deschiderea primei clinici MedEuropa pentru că în zona Dobrogei nu mai există o altă clinică pentru acest tip de terapie, în condițiile în care statisticile medicale arată că anual apar aici peste 3.000 de pacienți oncologici noi.

dr. Bogdan Angheloiu, director MedEuropa
sursa: A7TV

Clinica oferă servicii de radioterapie cu intenție curativă, radioterapie cu scop paliativ şi consiliere psihologică. Citiți mai multe pe ctnews.ro.

Alte articole

Call Now Button