Centrul MedEuropa Constanta ofera servicii medicale pentru tratamentul cancerului in Constanta, atat pentru pacientii din judet, cat si pentru pacientii care au fost diagnosticati cu o boala oncologica, indiferent de judet. Clinica face parte din lantul de centre europene MedEuropa, in prezent fiind deschise alte trei unitati in Romania, in Bucuresti, Oradea si Brasov. Activitatea medicala se desfasoara in regim de spitalizare de zi si in regim ambulator.

  • ACCES LA CEI MAI BUNI SPECIALISTI IN TRATAMENTUL CANCERULUI
  • TEHNOLOGIE DE ULTIMA GENERATIE
  • ABORDARE MULTIDISCIPLINARA
  • CONSULTATIE 100% GRATUITA
  • RADIOTERAPIE 100% GRATUITA
  • TRANSPORT SI CAZARE 100% GRATUITE pentru pacienti din judetele Tulcea, Braila, Ialomita si Calarasi.  

 

Activitatea clinicii MedEuropa din Constanta se desfasoara sub coordonarea Dr. Cora Gache, medic primar radioterapie, respectand protocoalele internationale de tratament.

Serviciile oferite sunt 100% gratuite, atat in regim ambulator, cat si online. 

tratament cancer in constanta
MedEuropa Constanta

Servicii de tratament cancer Constanta

Consultatie de specialitate

Pacientul a efectuat analizele si investigatiile de specialitate si are un prediagnostic oncologic.

Tumor Board

Comisie multidisciplinara formata din specialisti de top angrenati in abordarea pacientului cu cancer.

Radioterapie

Singurul centru din zona care ofera radioterapie cu intentie curativa, oferind asfel sanse de vindecare.

Cum beneficiezi de tratament cancer in Constanta, gratuit si rapid

Inainte de a primi cea mai buna indicatie de tratament, pacientul are nevoie de un diagnostic de certitudine. Acesta este oferit in baza unui buletin histopatologic. Pacientul primeste recomandarea de a urma un anumit plan de tratament de la medicul specialist. 

Clinica MedEuropa este singura din zona care ofera servicii de RADIOTERAPIE CURATIVA, ceea ce inseamna ca pacientii primesc cu adevarat o sansa la viata, scopul tratamentului fiind unul de vindecare. In clinica MedEuropa Constanta se iradiaza atat tumori solide, cat si cancere hematologice (de exemplu, limfom, plasmocitom, mielom multiplu).  Dosarul medical trebuie sa contina buletinul anatomo-patologic, scrisoare sau scrisorile medicale, dupa caz, si investigatii imagistice recente, pentru a putea fi edificatoare.

Cazul este discutat in comisia oncologica formata din cei mai buni specialisti la nivel national. 

Fiecare pacient care doreste o programare la clinica MedEuropa poate lua legatura cu clinica la telefon 021 9971, email sau direct la adresa – Strada Stefanita Voda, nr. 30, Mun. Constanta. Pacientii care scriu pe email vor fi contactati telefonic in vederea unei programari. 

TEHNOLOGIE PENTRU VIATA

Acceleratoarele liniare Elekta Infinity utilizate in Centrele de Radioterapie Medeuropa realizeaza tratamente de inalta calitate si precizie, respectand cele doua deziderate de baza ale tratamentului prin iradiere: doza cat mai mare in volumul tumoral cu o protectie maxima a tesuturilor sanatoase.

MedEuropa Constanta

Lasati-ne un mesaj

Call Now Button